Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از مهر، حجت الاسلام و المسلمین کاظم صدیقی ظهر یک شنبه در جلسه شورای فرهنگ عمومی خراسان شمالی که در سالن جلسات استانداری برگزار شد، با اشاره به آیاتی از قرآن کریم اظهار کرد: برای اینکه یاری خداوند به یک جامعه برسد، آن حکومت باید روابط خالق و مخلوق را گسترش داده و در ادامه دغدغه رفع مشکلات فقرا و مساکین را داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیرکل بنیاد بین‌المللی غدیر رفع مشکلات ضعفا را دیگر وظایف حکومت دانست و گفت: حکومت برای بهره بردن از یاری خداوند باید مردم را نسبت به اتفاقات جامعه حساس کند به طوری که مردم به صحنه آمده و نظارت عمومی که همان امر به معروف و نهی از منکر است، رواج یابد.

وی افزود: در حکومت اسلامی جملاتی مانند «به من چه» معنا ندارد زیرا مردم باید به این باور برسند که همه از یک پیکر هستند.

حجت الاسلام والمسلمین صدیقی کمال انسان را در پذیرفتن حاکمیت خداوند دانست و بیان داشت: مردم به امام و ولی مشروعیت نمی‌دهند بلکه فقط در مقبولیت اثر دارند زیرا خداوندی که بندگان را آفریده، امام این بندگان را نیز خود معرفی می‌کند.

امام جمعه موقت تهران تصریح کرد: اگر عموم جامعه فردی که صلاحیت ندارد را انتخاب کنند در قیامت مواخذه خواهد شد و از سوی دیگر فردی که صلاحیت نداشته اما مسئولیت را پذیرفته نیز مجازات می‌شود.

وی در ادامه توصیه‌هایی به مدیران داشت و افزود: تا زمانی که خداوند را حاضر و ناظر بر اعمال خود نبینیم هر چقدر که قوانین را اصلاح کنیم باز هم جرم انجام می‌شود لذا باید فرهنگ دینی رواج پیدا کند.

حجت الاسلام صدیقی غفلت از امر به معروف و نهی از منکر را عامل ایجاد فساد، رانت و سقوط مسئولان دانست و ضمن تاکید بر لزوم احیای امر به معروف اضافه کرد: مدیر باید شجاع، اهل ریسک، با عرضه و اهل کار بوده و از آسایش و آبرو خود برای مردم بگذرد در غیر این صورت مدیریت اشرافی خواهد شد و به درد مردم نمی‌خورد.

امام جمعه موقت تهران خاطرنشان کرد: پشت میز نشستن و جلسه داشتن کار نیست بلکه باید نتایج جلسات مشخص باشد که چه مشکلی از مردم حل شد.

وی در انتها به حضور مسئولان در میان مردم تاکید کرد و گفت: اگر در اتاق بر مردم بسته باشد، حتی فردی که کاری ندارد از روی بغض می‌گوید نمی‌شود مسئولان را دید و از سوی دیگر بسیاری از مردم به این دلیل که امیدی ندارند به سمت مسئولان نمی‌آیند لذا مسئول باید به سراغ مردم برود.

کد خبر 586474 برچسب‌ها حجت الاسلام صدیقی انتخابات

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: حجت الاسلام صدیقی انتخابات حجت الاسلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۸۹۸۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویکرد امتی و جهانی رسانه ملی

 حمید مولانا، استاد بین‌الملل علوم ارتباطات که روز دوشنبه سوم اردیبهشت سال 1403 در جمع مدیران و برنامه‌سازان سازمان صداوسیما در نشست اندیشه‌ورزی شورای فرهنگی رسانه ملی حضور یافته بود، نظام رسانه‌ای سازمان صداوسیما را امتی و جهانی دانست و گفت: در روزگار کنونی می‌توان دو نظام رسانه‌ای را برای رادیووتلویزیون‌های جهان ترسیم کرد. اولین نظام رسانه‌ای که بسیار هم در دنیا فراگیر است، نظام دولتی و حکومتی است که تلاش می‌کند خدمات مختلفی را به جامعه ارائه دهد و بنگاه خبری برای نظام خودش باشد. شبکه‌های بی‌بی‌سی انگلستان، ان. اچ. کی. ژاپن و سی. بی. اس کانادا از مدعیان این نظام رسانه‌ای‌اند.

وی افزود: نمونه دوم نظام رسانه‌ای که کاملاً خصوصی و بازرگانی است، رسانه‌های آمریکایی‌اند که هدف اولیه‌شان تنها اطلاع‌رسانی نیست، بلکه ماهیت بازرگانی دارند.

مولانا نظام رسانه‌ای ایران را نظامی متفاوت از دیگر رسانه‌های جهان دانست و گفت: روند شکل‌گیری سازمان صداوسیما مفهومی‌برخاسته از نظام امتی است که تنوع اجتماعی و سیاسی را در دل خود دارد و به‌لحاظ نظری نیز با دیگر نظام‌ها متفاوت است؛ چراکه نه مبتنی بر خصوصی و بازرگانی است و نه بر پایه نظام دولتی و خدماتی شکل گرفته است.

این استاد رشته علوم ارتباطات دانشگاه آمریکن واشنگتن آمریکا تصریح کرد: آنچه این نظام را از نظام‌های رسانه‌ای دنیا متمایز می‌کند، دو عنصر استقلال فکری و اصالت رسانه است. رسانه ملی باید با عدم وابستگی به جریان خاص به ویژگی امتی خود که برخاسته از مردم است، توجه کند و در کنار آن در تولیداتش خلاقیت داشته باشد؛ چراکه نماینده طبقه وسیعی از جامعه متکثر ایران است.

وی افزود: این روند تغییرناپذیر است، به این معنی که یک نظام رسانه‌ای نمی‌تواند در میانه راه تغییر هویت دهد؛ کمااینکه هیچ‌گاه رسانه بی. بی. سی. تغییر دیدگاه نداده و مسیر نظام رسانه‌ای‌اش را تغییر نمی‌دهد.

مولانا در خصوص نظام رسانه‌ای صداوسیمای ایران اظهار کرد: این نظام رسانه‌ای ریشه در اندیشه اسلامی دارد و مبتنی بر قانون اساسی، وصیت‌نامه امام (ره) و فرهنگ ایرانی است و جلوه آن را در انعکاس حضور مردم در رسانه می‌بینیم. این رسانه بر حضور فعال مردم و لایه‌های مختلف اجتماع استوار است و بیشتر حول محور مخاطب گستره داخلی برنامه‌سازی می‌کند. این استاد دانشگاه گفت: در رسانه امتی باید پیشرفت‌های کشور دیده شود؛ چراکه مردم می‌خواهند روند روبه‌رشد کشورشان را مشاهده کنند.

مولانا با اشاره به لزوم مشروعیت افرادی که در تولیدات رسانه‌ای سهیم‌اند، اظهار کرد: این مشروعیت برخاسته از مشروعیت حرفه‌ای، علمی و تجربی است که صاحبان رسانه را قدرتمند می‌کند و به نظام‌های رسانه‌ای اعتبار و قدرت می‌بخشد. به‌گفته این کارشناس رسانه، رسانه ملی باید همسو با رسانه‌های مردمی‌باشد و در مسیر بهتر شدن نماینده همه گروه‌های جامعه باشد، چراکه بنیان این رسانه بر امت نهاده شده است.

مولانا بر اهمیت پژوهش‌های بنیادی در رسانه تأکید کرد و گفت: بخش مهمی از کارکرد و بقای رسانه مبتنی بر پژوهش‌های علمی و رسانه‌ای است که باید در کنار پژوهش‌های معمول رسانه ملی انجام شود. این پژوهش‌ها بازوی عملیاتی رسانه‌ها در سطح ملی و بین‌المللی خواهند بود.

مؤلف کتاب ارتباطات جهانی درحال گذار در پایان، درخصوص تهیه آرشیو تاریخی و اجتماعی به‌عنوان آرشیو ملی بیان کرد: رسانه ملی در کنار آرشیو صوتی و تصویری‌ای که از محتوا‌های تولیداتش دارد، باید با اهتمام برای گردآوری منابع مختلف رسانه‌ای، مرجعی برای رسانه‌های داخلی و بین‌المللی باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری رادیو تلویزیون

دیگر خبرها

  • نگذارید قصه کاظم صدیقی، استخوان لای زخم بماند /حضورش در نماز جمعه و توجیهات طلبکارانه اش، سوءتفاهم ها را افزایش داد
  • رویکرد امتی و جهانی رسانه ملی
  • پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود | تا شایعات هست نباید اصرار بر حضور در نماز جمعه داشت
  • بیگی نماینده مجلس : پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود / تا زمانی که شایعات وجود دارد نباید اصرار بر حضورش در نماز جمعه داشت
  • علیرضا بیگی : پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود / تا زمانی که شایعات در این باره وجود دارد نباید اصرار بر حضورش در نماز جمعه داشت
  • تصویری از در آغوش کشیدن کاظم صدیقی توسط آقای وزیـر
  • علیرضا بیگی: پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود
  • علیرضا بیگی: پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود /تا زمانی که شایعات دراینباره وجود دارد نباید اصرار بر حضورش در نماز جمعه داشت
  • (عکس) روبوسی کاظم صدیقی و وزیر ارشاد در نماز جمعه
  • محمودزاده: پرونده چای دبش لاپوشانی شد، در پرونده کاظم صدیقی هم کوتاهی شد /چرا تا قبل از عذرخواهی صدیقی ورودی به پرونده زمین خواری در ازگل نشد؟